Velkommen til powwows.dk
Denne hjemmeside indeholder information om indianske powwows, som afholdes overalt i USA og Canada i dag. Som en hyldest til den indianske kultur afholder ikke-indianere fra hele verden deres egne powwows med indiansk sang og dans, også i Danmark.

30. københavnske powwow:
Lørdag d. 25. april 2020 kl. 12 - 18
Dørene åbnes kl. 12. Grand Entry kl. 13 og Grand Exit ca. kl. 18
Sted: Tre Falke Skolen, Sønderjyllands Alle 4, Frederiksberg.

30. års jubilæumspowwow.

Følg Powwow Copenhagen på Facebook (Se "Begivenheder")

Formålet med powwows.dk
Da vi låner fra en anden kultur, har vi også et ansvar for at repræsentere denne kultur så korrekt og respektfuldt som muligt. Formålet med powwows.dk er at opfordre folk med dansedragter til at vise deres respekt for den indianske kultur ved at lave research, så deres dragter bliver så korrekte som muligt. Vi ønsker også at give folk en generel viden om, hvad der foregår ved en powwow og hvorfor. Det er vigtigt for vores indianske venner at vi udviser den fornødne alvor og respekt, så de kan værdsætte, at der bliver afholdt powwows i Danmark.

Powwows.dk har fokus på powwows, så information om de mange andre facetter af den indianske kultur må søges andetsteds. Redaktionen hævder ikke at være alvidende eksperter på området, men vi ser et behov for at samle så megen information som muligt for at hjælpe folk i gang med at lave research. Derfor ønsker vi at gøre dette materiale tilgængeligt for alle, som gerne vil lære.

Powwows.dk er sponsoreret af Den københavnske powwow-komité


To årlige powwows

30. KØBENHAVNSKE POWWOW:
25. april 2020 - se info til venstre
(klik her og se en tidligere powwow-folder)

AARHUS POWWOW:
Lørdag 15. august 2020 i Aarhus.
Udendørs powwow på Eagleroad ved Skanderborg.

Læs mere på: aarhuspowwow.mono.net

Aarhus Powwow på Facebook

Danske powwows arrangeres af selvstændige powwow komitéer.

Dansk-indiansk Forening
Dansk-indiansk Forening er et netværk for folk med interesse for nordamerikanske indianere, deres kultur, historie, og moderne dagligliv. Du kan besøge Dansk-indiansk Forenings hjemmeside her.


 

Links

Tysk powwow-kalender

Polsk powwow-kalender

Facebook: Powwow Europe