Vil du være med?

Som du måske ved, findes der mange slags indianere, og de har hver deres egne kulturtraditioner, herunder sang og dans. Powwows er baseret på sang og dansetraditioner fra prærieindianerne, men har i dag bredt sig til alle stammer i Nordamerika. Det er denne moderne form for sang og dans vi dyrker, frem for hvordan indianerne så ud for 100 år siden.

Det er vigtigt for os, at det vi laver (både dansedragter, dansen og sangen) er så tæt på "den ægte vare" som muligt. Før vi laver en dragt, studerer vi dragten, stammen, mønstre og farver og bestiller de rigtige materialer hjem fra USA.

Du er velkommen til at være med og hvis du virkelig er interesseret er der mange, som gerne vil hjælpe dig i gang med at lære at synge eller danse og lave en dansedragt.

Hvordan kommer jeg i gang?
Hvis du gerne vil være med til at synge eller danse og lave en dansedragt eller synes at det kunne væres sjovt at være medarrangør af en powwow, så er du velkommen.

Kom til en powwow
Du kan komme til at af de danske powwows og se om det er noget for dig. Du er velkommen til at komme hen og prikke en sanger eller danser på skulderen og fortælle om din interesse og spørge, hvem du skal tale med.

Bliv hjælper ved en powwow
Ekstra hænder er altid velkomne til at hjælpe med det praktiske når der afholdes en powwow. Det er en god måde at blive del af miljøet på. Her skal du kontakte powwow kommitteen i Aarhus eller København.

Workshops for medlemmer af Dansk-indiansk Forening
Dansk-indiansk Forening afholder danseworkshops og syaftener for foreningens medlemmer. Du kan læse mere på Dansk-indiansk Forenings hjemmeside.

Dansk-indiansk Forening
Powwows.dk hjemmesiden er et rent privat initiativ sponsoreret af den københavnske powwow-komité og hører ikke ind under Dansk-indiansk Forening. Hvis du er interesseret i at vide mere om Dansk-indiansk Forening, kan du besøge deres hjemmeside her.